tisdag 6 mars 2012

Kokt för mycket spagetti?

Kokar ni för mycket spagetti ibland?
Istället för att slänga det, gör en god kvällsrätt.

 
2 pers
1 gul lök
Frysta sockerärter, så många man vill
Frysta sojabönor, så många man vill
2 ägg
Riven parmesanost eller annan lagrad ost
Salt och peppar

1. Hacka och stek löken mjuk
2. Lägg i den överblivna spagettin, sockerärtorna och bönorna. Låt allt bli varmt!
3. Vispa äggen lite lätt med 1 msk vatten, rör ner i spagettin och fortsätt rör tills äggen har stannat.
4. Lägg upp på tallrik och åt omedelbart, då är det en njutning!


Till detta är det gott med en enkel sallad.
Jag lägger upp på varje tallrik, då får alla lika mycket av det goda.
Idag blev det blandsallad, sharon och avocadocreme (mosa avokadon, salta och peppra).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar